Konflikten i Jemen har nu pågått i över sju år och har gjort landet nästan oigenkännligt. Tiotusentals människor har mist livet, två tredjedelar av befolkningen är fortfarande beroende av humanitärt bistånd för att överleva och fyra miljoner har drivits på flykt.
En kraftig upptrappning av konflikten inledde året 2022. Enbart i januari dog fler civila än under hela 2021. Nästan en person i timmen dödades eller skadades.
Utöver de dagliga striderna vid frontlinjerna, flyganfallen och attackerna i gränsområden utkämpas konflikten också ekonomiskt. De olika parterna försöker kontrollera råvaror, naturresurser, handelsflöden, skatter och bränsleintäkter. Civila drabbas enormt av effekterna.
Till följd av detta sjönk den jemenitiska valutan i söder till en historisk lågpunkt i slutet av förra året, något som har fått en dominoeffekt på människors liv.
I kombination med andra faktorer som inflation och stigande bränslepriser innebär det att jemeniterna nu får betala mycket mer för vete, gasol och transport i många delar av landet. Människorna har samma inkomster som tidigare, men tvingas betala mer för olika förnödenheter. Detta är dock bara en av många saker som har förändrats i jemeniternas vardag.
Läs om sju saker som förändrats för sju personer under de senaste sju åren:
Har inte tid att gå i skolan

Fadhl Bakar (13) bär hem ved till sitt tält. Han hoppade av skolan när striderna kom till hans by 2016, och flydde till en annan by med sin familj. Nu tillbringar han större delen av sin tid med att jobba för försörjningen av familjen.
Från gasol till ved

Trebarnsmamman Ghadam Salem kokar potatis som hon kan sälja, tack vare veden. Före kriget använde hon gasolflaskor som energikälla.
– Men det är för dyrt nu. Gasolflaskor har blivit något som bara rika familjer har råd med. Veden brukade vara gratis och det är den inte längre, men den är i alla fall billigare än gasol, säger hon.
Hämtar vatten efter skolan

Rahaf Saleh (11) måste hjälpa sin familj med vardagsbestyren i lägret där hon bor. Att hämta vatten i flyktinglägren i Jemen är en uppgift som ofta faller på kvinnor och barn. Före eller efter skolan måste hon bära tunga dunkar fyllda till brädden och ta med dem hem på sin åsna.
– Att hjälpa min familj är det jag prioriterar nu, säger hon.
Den svarta marknaden för bensin

Mohammed Qaid (20) säljer bränsle i staden Taiz, nära en stängd bensinstation. Bränslebrist är vanligt i Jemen och det påverkar bilar, sjukhusgeneratorer och vattenpumpar.
På svarta marknaden kan bensin säljas för mer än två gånger det officiella priset.
– Före kriget var jag student och visste inget om bränsle. Det fanns ingen svart marknad. Nu säljer jag bränsle på gatan. När stationerna stängs blir folk beroende av svarta marknaden för att kunna tanka sina bilar och motorcyklar, säger han.
Bytte huset mot ett tält

Ameen Abadel (35) är fembarnspappa. Han byggde sitt eget hus sten för sten. Huset har tre rum, toalett, kök och en liten trädgård.
Han blev tvungen att fly med sin familj när frontlinjen flyttades nära hans by. Nu bor familjen i ett tält, utan skydd mot regn, kyla, vind, ormar och andra reptiler.
– I början trodde vi att det skulle vara tillfälligt. Att vi skulle få komma hem igen. Men det verkar inte som att det blir så, eftersom det inte tycks finnas något slut på kriget i sikte, säger han.
Från lärare till gatuförsäljare

Mustafa* (38) var tidigare lärare i Jemen. Nu säljer han bananer på en av marknaderna i Taiz.
Enligt Rädda Barnen har mer än hälften av Jemens lärare och skolpersonal tvingats hitta andra inkomstkällor, eftersom de inte har fått ut sin ordinarie lön sedan 2016.
– Vem hade kunnat föreställa sig att jag skulle hamna här? Jag lämnade skolan och nu säljer jag bananer. Det är en mardrömssituation, och jag kan inte göra någonting åt den. Men jag kanske har mer tur än andra lärare, som fortfarande sitter och väntar på att lönen ska komma?
*Mustafa heter egentligen något annat
Mekaniker vid 13

Ahmed* (13) går i skolan på förmiddagarna och jobbar som mekaniker på eftermiddagar och helger tillsammans med sin pappa. Pengarna han tjänar hjälper pappan att betala för hans skolgång.
*Ahmed heter egentligen något annat